HTML

Úszóblog

Minden, ami az uszodák világában történik. Nem mindig minden elfogultság nélkül...

    Kövess minket Twitteren!

    Utolsó kommentek

    Megjegyzés

    Nem állok kapcsolatban sem a Magyar Úszó Szövetséggel, se senkivel az úszók közül. Az oldalt csak puszta lelkesedésből készítem. Az itt megjelenő információk csak annyira vehetők hitelesnek, mint bármi más az interneten:)

    Szexuálisan zaklatták Margaret Hoelzert

    2008.09.21. 10:56 :: menjus

    A pekingi olimpián három érmet szerző, egykori világcsúcstartó Margaret Hoelzer egy nemrég adott interjúban felfedte gyermekkora egyik legnagyobb traumáját.

    Ötéves lehetett, amikor az egyik barátjának édesapja zaklatni kezdte, és mindez legalább két évig tartott. Akkoriban, kislányként még nem is fogta fel, hogy mi történik vele, csak 11 éves korában merte elmesélni édesanyjának. Azonnal a rendőrséghez fordultak, a zaklatót letartóztatták, de végül nem ítélték el, mivel nemi erőszak nem történt.

    Hoelzer pszichológiát és kriminológiát hallgat az Auburn Egyetemen, szeretne segíteni másokon, ilyen és ehhez hasonló ügyekben jogi tanácsadással is foglalkozik.

    Szólj hozzá!

    Címkék: amerika

    Kovács Emese csatlakozik a Turi csapathoz

    2008.09.19. 10:47 :: menjus

    Kovács Emese nagy reményekkel vágott neki a pekingi olimpiának. Eb-ezüstérmesünktől a legtöbben érmet vártak, de minimum döntős helyezést. Egy 27. hely lett a vége. A csalódást keltő szereplés után Emese úgy döntött, ideje változtatni. Edzőjével, Fehérvári Balázzsal már az olimpia előtt sem volt felhőtlen a viszonya, és elmondása szerint már nem tudott bízni benne.

    Peking csak megerősítette döntésében: hat év után elhagyja klubját és edzőjét. Kovács a Kőbánya SC-hez csatlakozik, Turi György kezei alá. A Cseh Lászlót is edző Turi nagyon boldog, hogy Emese őt kereste meg.


    Kovács Emese és Fehérvári Balázs útjai elválnak

    Szólj hozzá!

    Címkék: magyar csapat kovácsemese

    süti beállítások módosítása