HTML

Úszóblog

Minden, ami az uszodák világában történik. Nem mindig minden elfogultság nélkül...

    Kövess minket Twitteren!

    Utolsó kommentek

    Megjegyzés

    Nem állok kapcsolatban sem a Magyar Úszó Szövetséggel, se senkivel az úszók közül. Az oldalt csak puszta lelkesedésből készítem. Az itt megjelenő információk csak annyira vehetők hitelesnek, mint bármi más az interneten:)

    Eldőlt kik utaznak Rijekába

    2008.11.21. 22:38 :: menjus

    A decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon hét fiatal is lehetőséget kap, de nem lesz ott például Kovács Emese és az amerikában tanuló Hosszú Katinka sem.
    Kovács Emese éppen csak túl van egy edzőváltáson és alig másfél hónapja kezdett bele az új edzésmódszerbe. Még nincs megfelelő formában, így egyelőre nem indul rövidpályás viadalon. Ott lesz viszont Cseh László, aki a 4x50m-es vegyesváltóban és háton indul majd. Mivel Laci még mindig jól megérdemelt pihenőjét tölti és semmit sem edz, ennél többet nem szeretne vállalni. Januárban tér majd vissza a medencébe, hogy minden erejével a római vb-re koncentrálhasson.

    A rövidpályás EB-re utazó keret:
    Férfiak: Balog Gábor, Cseh László, Gyurta Dániel, Gyurta Gergely, Kis Gergő, Kovács Norbert, Molnár Ákos, Nagy Péter, Szilágyi Ádám, Takács Krisztián, Verrasztó Dávid.
    Nők: Bordás Beatrix, Dara Eszter, Dobár Éva, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka, Mutina Ágnes, Szepesi Nikolett, Tompa Orsolya, Verrasztó Evelyn.

    Szólj hozzá!

    Címkék: eb magyar csapat rövidpálya

    Külföldön is figyelnek Cseh Lászlóra

    2008.11.21. 22:32 :: menjus

    Minden további kommentár nélkül szeretném felhívni a figyelmet egy cikkre a swimnews.com-ról.

    Cseh Ready To Return To Arena In Time For Rome

    Szólj hozzá!

    Címkék: nagyvilág csehlászló

    süti beállítások módosítása