HTML

Úszóblog

Minden, ami az uszodák világában történik. Nem mindig minden elfogultság nélkül...

    Kövess minket Twitteren!

    Utolsó kommentek

    Megjegyzés

    Nem állok kapcsolatban sem a Magyar Úszó Szövetséggel, se senkivel az úszók közül. Az oldalt csak puszta lelkesedésből készítem. Az itt megjelenő információk csak annyira vehetők hitelesnek, mint bármi más az interneten:)

    Szepesi befejezte

    2009.02.07. 17:47 :: menjus

    21 évesen visszavonul EB-bronzérmes hátúszónk!

    Szepesi Nikolett sokszoros magyar bajnok, a Kőbánya SC versenyzője. Részben családi körülményeivel, valamint a motiváció hiányával magyarázta döntését.
    "Nagyon elment mellettem a világ. Már nem láttam értelmét a folytatásnak. Pekingben nem hittem a szememnek, hogy mennyit fejlődött a komplett mezőny. Már nem éreztem, hogy vinne valami előre."
    Bajnoknőnk ugyanakkor nem akar teljesen elszakadni az uszodák világától, olyannyira, hogy korábbi munkahelyén a Kőér utcában marad, a Vízimanók Úszóovodában kapott állást. Niki óvónői és edzői álmokat is dédelget, ugyanakkor azt is elárulta, még nem teljesen biztos benne, hogy végleg abbahagyja: a budapesti EB és a londoni olimpia még gyakran eszébe jut.


    Szepesi az eindhoveni EB-n szerzett bronzérmével

    Szólj hozzá!

    Címkék: visszavonulás szepesinikolett

    A bejegyzés trackback címe:

    https://uszo.blog.hu/api/trackback/id/tr61928736

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása