HTML

Úszóblog

Minden, ami az uszodák világában történik. Nem mindig minden elfogultság nélkül...

    Kövess minket Twitteren!

    Utolsó kommentek

    Megjegyzés

    Nem állok kapcsolatban sem a Magyar Úszó Szövetséggel, se senkivel az úszók közül. Az oldalt csak puszta lelkesedésből készítem. Az itt megjelenő információk csak annyira vehetők hitelesnek, mint bármi más az interneten:)

    Phelps bújkál, Thorpe perel

    2008.08.04. 16:10 :: menjus

    Még 4 nap a pekingi olimpiáig

    Hiába várt a sajtó és a rajongók Michael Phelpsre, az úszózseni nem a csapat többi tagjával érkezett a repülőtér legnagyobb csarnokába, hanem az oldalajtón surrant be. Az egész olimpiai mezőny egyik legnagyobb sztárját edzőtársak, hivatalos személyek és testőrök hada veszi körül, nehogy bármi vagy bárki elterelhesse figyelmét a versenyekről. Phelps amikor elhagyta az amerikaiak szingapúri edzőtáborát, úgy nyilatkozott, hogy soha nem érezte még magát ilyen jól a vízben.

    Ian Thorpe beperli a L'Equipe című francia lapot és azt az újságírót, aki doppingolással vádolta meg. Az úszó és ügyvédje hétfőn juttatták el a per megindításához szükséges papírokat a sydneyi bírósághoz, az első tárgyalási nap várhatóan szeptember 22-én lesz. Az Ausztrál Doppingellenes Ügynökség már 2007 augusztusában jelezte: nincs bizonyíték arra, hogy a 11-szeres világbajnok Thorpe valaha is doppingolt volna.

    Szólj hozzá!

    Címkék: amerika ausztrália dopping peking2008

    A bejegyzés trackback címe:

    https://uszo.blog.hu/api/trackback/id/tr51600158

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása